Monday 2 August 2010

--The Wild things are--



Lugu väikesest poisist, kes elab koos oma ema ja teismelise õega. Kohati tundub poisle, et talle ei pöörata piisavalt tähelepanu, aga poisi peas tiirleb nii palju mõtteid fantaasimaailmas. Ta ihkab olla seal maailmas keegi, kellest peetakse lugu.
Teismelisel õel ei ole aega oma väikevennaga mängida ja üksikema on pidevas tegemises oma tööga ja püüab ka eraellu tuua mees sugupoolt. Siiski on ema poisile pidevalt kättesaadav ja laps on sellega harjunud.
Poiss nimega Max elab oma fantaasimaailmas ja ühel päeval vihastab ta ema peale,kui ei saa temalt piisavat tähelepanu ja jookseb kodust ärritunult minema.
Ta satub metsa, kus elavad trollid ja saab nende kuningaks.
Tavaliselt mulle ei meeldi ebareaalsed fantaasiafilmid, kuid see oli üles ehituselt armas ja õpetlik film. Trollide maale sattudes tahab Max ennast tõetsad ja temast saab trollide pealik. Vähese kogemuse tõttu tekivad ka trollide vahel pinged, milles jääb süüdi valitseja.Lõpuks saab Max aru, et kodus on parem, kodus on ema, kes tema eest hoolitseb ja kuningas ei olegi nii kerge olla. Maxi jaoks on kuningas tema ema ja ta sai aru, et ka lapsevanem on raske olla.

No comments:

Post a Comment